Twenty Dolphins Sighted off Phang Nga – VIDEO

Phang Nga -

Noin kaksikymmentä pullonokkadelfiiniähänet havaittiin uimassa kansallispuistossa Phang Ngassa Khura Burin alueella viime viikonloppuna.

Surinin kansallispuiston henkilökunta kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (4th) he huomasivat noin kaksikymmentä pullonokkadelfiiniä partioessaan kansallispuiston alueella. Delfiinit uivat veneen mukana.

Pullonokkadelfiini on yksi Thaimaan suojelluista merieläimistä. He haluavat uida veneiden liikkuessa. He kokoontuvat yleensä noin 20 ryhmään, mutta joskus niitä voi olla enemmänkin.

Surinin kansallispuisto on juuri avattu uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen, jotta ympäristö voisi toipua aiemmasta matkailusta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Similanin kansallispuisto ja Mu Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa avattiin uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen matkailun vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.