Etsitään epäiltyjä vaurioita linja-autoilla Slingshotilla Phuketissa

KUVA: MGR Online

Phuket -

Poliisi jahtaa epäiltyä, joka vaurioitti linja-autoja ritsalla Rassadassa.

Bussikuljetusyrityksen johtaja teki ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille tapauksesta aiemmin tällä viikolla. Hän kertoi poliisille, että kaksi vaurioitunutta linja-autoa oli pysäköity linja-auton pysäköintialueelle huoltoaseman sisällä Rasadassa Mueang Phuketissa.

Phuketin oikeuslääketieteellinen poliisi tarkasti linja-autot ja uskoi, että puisen ritsan laukaukset vaurioittivat linja-autojen lasit.

Lähistöllä oleva CCTV-kuva ei näyttänyt heti tallentavan epäiltyä videolle. Poliisi uskoo, että epäilty on saattanut ampua busseja huoltoaseman takana olevasta metsästä. He kertoivat myös The Phuket Expressille, että he etsivät epäiltyä.

Busseihin tehdyn hyökkäyksen taloudellisten vahinkojen tarkkaa määrää ei kerrottu lehdistölle

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.