Thaimaan varapääministeri varoittaa viihdepaikkoja, että pidennetyt aukioloajat eivät kata alkoholin myyntiä

Kansallinen-

Varapääministeri Anutin Charnvirakul kertoi 2. marraskuuta 30 klo 4 Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille äskettäin annetusta ilmoituksesta öisistä palveluajoista klo 2023:ään viihdealueilla Kathina-seremonian (buddhalaisen festivaalin) aikana. Surin.

Thaimaan hallitus sallii aluksi baarien ja yökerhojen neljässä maakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket, Chiang Mai ja Bangkok, toimia klo 4 asti, kuten pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti perjantaina 3. marraskuuta.

Anutin ilmaisi ensin kiitoksensa kutsusta seremoniaan, jonka tarkoituksena on edistää matkailua ja piristää paikallisten taloutta.

Anutin lisäsi sitten, että uusi hallitus näkee uuden mahdollisuuden toipua Thaimaan matkailualan tuhonneesta Covid-19-pandemiasta. Thaimaan talous ja matkailu ovat kohentumassa ja Thaimaan hallitus on valmis piristämään talouden sektoreita ja tukemaan matkailualaa.

”Jokaisen yksityisen sektorin tulee noudattaa lakeja, erityisesti viihdepiirien aukioloajan pidentämistä kello 4:ään, mutta se ei tarkoita, että alkoholin myynti määrättyjen aikojen yli: klo 2. Asiakkaat voivat kuitenkin edelleen olla paikoissa, mikä sopii muillekin tuotteille ja palveluille kuin alkoholille. Lisäksi alle 20-vuotiaille ei saa tarjota laittomia huumeita, ampuma-aseita tai palveluita”, Anutin sanoi.

Kommentit ovat herättäneet välittömästi kritiikkiä yritysten omistajilta, jotka ovat kysyneet, mitä järkeä on pidentää aukioloaikoja, mutta kieltää päätuotteidensa myynti, tarjoten analogioita sosiaalisessa mediassa, kuten mahdollisuus avata ravintola, mutta ei myydä ruokaa tai avata elokuvateatteri ilman elokuvia.

Kommentit ovat herättäneet kritiikkiä myös matkailu- ja viihdepaikkajärjestöiltä, ​​joiden mukaan aukioloaikojen pidentäminen, mutta turisteille ja asiakkaille kertominen, etteivät he voi ostaa alkoholia, ei yksinkertaisesti toimi, vaan laajennuksen on oltava johdonmukainen ja siihen on sisällytettävä kaikki alueella myytävät tuotteet ja palvelut. paikka.

Nähtäväksi jää, pysyykö Anutinin nykyinen kanta, kun aukioloaikoja pidennetään, odotetaan tapahtuvan joulukuun puolivälissä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.