Kaksi maahanmuuttovirkailijaa loukkaantui yrittäessään pidättää etsintäkuulutettua ulkomaalaista

Phuket -

Kaksi maahanmuuttoviranomaista loukkaantui, kun ulkomaalainen mies hyökkäsi heidän kimppuunsa etsiessään toista etsintäkuulutettua intialaista miestä huvilassa Thalangissa.

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille, että torstaina (26. lokakuuta)th), Phuketin maahanmuuttoviranomaiset ja Phuketin turistipoliisi menivät luksushuvilaan lähellä Bang Tao Beachia Phuket Kwaengin tuomioistuimen pidätysmääräyksellä intialaisesta miehestä muille kohdistuneiden uhkausten vuoksi..

Aluksi he eivät löytäneet etsintäkuulutettua intialaista miestä, jonka he uskoivat piileskelevän huvilassa. Sitten 30-vuotias venäläinen mies ilmestyi, ja hänen passinsa rutiinitarkastuksen jälkeen todettiin jäävän yli oleskeluajan. Hänet vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle karkotettavaksi.

Neljä muuta maahanmuuttoviranomaista oli vielä huvilassa, kun toinen tuntematon ulkomaalainen tuli ulos pesäpallomailalla. Hän hyökkäsi poliisien kimppuun tuntemattomista syistä ja haavoitti kahta maahanmuuttoviranomaista. Sen jälkeen noin kolmekymmentä Special Weapons and Tactics -upseeria kutsuttiin paikalle turvaamaan huvilan. Etsitty intialainen mies pidätettiin lopulta yhdessä viiden muun tapaukseen osallistuneen ulkomaalaisen kanssa, joista useiden kerrottiin jääneen oleskeluun.

Kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille, että he jatkavat edelleen tutkimuksia, joiden yksityiskohtia ei tässä vaiheessa voitu paljastaa. Tämä sisälsi epäiltyjen nimet.

Hämmentävä tarina levisi sosiaalisessa mediassa, ja maahanmuuttoviranomaiset tarkastelevat tilannetta edelleen.

Tämä on kehittyvä tarina.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.