Thaimaan hallitus hyväksyy pidennetyt baaritunnit, virallisen keston ja alueet, jotka ilmoitetaan huomenna

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on periaatteessa hyväksynyt viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisen, Valtioneuvoston kanslian apulaistiedottaja Karom Phonphonklang ilmoitti tiistaina 24. lokakuuta.

Virallinen kesto ja alueet, joilla se tulee voimaan, odottavat kuitenkin vielä lopullista päätöstä sisäministeriöltä, joka kokoontuu huomenna 25. lokakuuta. Nykyinen ehdotus on pidentää sulkemisaikoja kahdella tunnilla ja siirtyä alkuperäisestä kello 2:sta kello 2:ään. Uutta aukioloaikaa sovelletaan todennäköisesti matkailijoiden suosimilla alueilla, kuten Pattaya ja Phuket.

Pysy kuulolla TPN Mediasta saadaksesi päivityksiä tästä tarinasta, joka on erittäin tärkeä monille lukijoille ja turisteille.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.