Kazakstanin turistin matkapuhelin palasi, kun hän jätti sen taksin katolle Phuketissa

Phuket -

Kazakstanin turisti Phuketissa sai matkapuhelimensa takaisin jätettyään sen vahingossa taksiauton katolle.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (16th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä ollut tuntematon naispuolinen kazakstanilainen turisti ilmoitti heille, että hän oli unohtanut matkapuhelimensa taksiin, joka oli vienyt hänet lentokentälle.

Phuketin turistipoliisi ja lentokentän henkilökunta tarkastivat ja ottivat yhteyttä taksinkuljettajaan. He havaitsivat, että taksi oli edelleen lentokentän läheisyydessä. Taksinkuljettaja kutsuttiin ja käännettiin takaisin lentokentälle. Matkapuhelin löytyi yllättävänkin edelleen taksiauton katolta. Turisti oli iloinen ja kiitti kaikkia ja onnistui jopa palaamaan lennolle ajoissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että oli suuri onni, että matkapuhelin ei pudonnut alas taksiauton ajamisen jälkeen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.