Ambulanssin estävä moottoripyöräilijä Patongissa joutuu onnettomuuteen, mies rikkoo molemmat jalkansa

Patong -

Moottoripyöräilijä on murtanut molemmat jalkansa kaatuttuaan tapauksen jälkeen, jossa hän vaikutti tarkoituksella estäneen ambulanssia pääsemästä sairaalaan.

Mr. Somphong Panaputae, Kusoldharmin pelastustyöntekijä, kertoi The Phuket Expressille "Aiemmin tällä viikolla ajoin ambulanssia potilaan matkalla sairaalaan. Ambulanssini edessä oli moottoripyöräilijä, joka hidasti matkaamme. Potilaalla oli hätätilanne, ja meillä oli kiire, kun kaikki sireenit ja valot soivat."

– Ilmoitimme ambulanssin mikrofonin kautta, että pyydämme ratsastajaa siirtymään pois. Sen sijaan, että olisi muuttanut pois, hän ajoi moottoripyörällä siksakilla, mikä esti meitä kiertämästä häntä." Somphong selitti.

"Saavuimme kuitenkin lopulta Patongin sairaalaan. Paluumatkalla tukikohtaamme saimme ilmoituksen auton ja moottoripyörän välisestä onnettomuudesta. Somphong totesi.

"Kun saavuimme paikalle, ratsastaja, joka mursi molemmat jalat, oli sama ratsastaja, joka oli aiemmin estänyt ambulanssimme." Somphong päätti.

Asianomaiset Phuketin viranomaiset eivät paljastaneet moottoripyöräilijän henkilöllisyyttä, ja oli epäselvää, nostetaanko häntä syytteeseen aikaisemmasta ambulanssin tukkimisesta vai päättäisikö poliisi, että ehkä kohtalo tai karma oli päättänyt puuttua asiaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.