Thaimaan matkailuministeriö tekee suuria investointeja matkailuohjelmiin

Kansallinen -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö varaa 600 miljoonaa Thaimaan bahtia (vastaa 16 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria tai 77 miljoonaa RM) ydinbudjetistaan ​​matkailualan elvyttämiseen tulevan sesongin aikana. Tämä toimenpide perustuu vuoden 2024 talousarvion maksun lykkäämiseen ensi vuoden huhtikuuhun.

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol ilmoitti, että suunniteltu budjetti kanavoidaan Thaimaan matkailuviranomaiselle (TAT) myynninedistämishankkeiden kärjessä, joka alkaa tämän vuoden viimeisestä neljänneksestä, 2023, ja ulottuu vuoden 2024 ensimmäiselle neljännekselle.

Mainossuunnitelman keskeisiä osia ovat merkittävät hankkeet, kuten Amazing Thailand Passport Privilegs, jolle on varattu 150 miljoonan bahtin budjetti vahvistamaan Thaimaan vetovoimaa himoituna ostosparatiisina. Samansuuruinen summa on varattu globaalille yleisölle suunnattujen markkinointiponnistelujen järjestämiseen.

Huomattava 200 miljoonan bahtin määräraha on tarkoitettu Thailand Festival Experience -aloitteelle, jonka tavoitteena on tuoda esille mahtavia festivaaleja maan viidellä alueella.

Jäljellä olevat varat ruokkivat kotimaista aloitetta nimeltä "The Link Local to Global", jonka tarkoituksena on edistää alueiden välisiä retkiä Sudawanin mukaan.

Hän myös havainnollistaa, kuinka nämä projektit voitaisiin yhdistää useisiin arvokkaisiin festivaaleihin sesonkiaikana, kuten Loy Krathong, uudenvuoden lähtölaskenta ja kiinalainen uusivuosi, ja juhlat ulottuvat Songkranin lomalle huhtikuussa.

Ministeriö on tarjonnut ehdotuksensa ministerisihteeristölle ja odottaa ministeriön nyökkäyksiä. Samanaikaisesti käydään keskusteluja mahdollisuudesta kanavoida varoja helmikuussa lanseeraavista 10,000 XNUMX bahtin digitaalisista lompakoistaan ​​kotimaan matkailumenoihin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Tom on https://pembrokeshire-herald.com/ -sivuston toimittaja ja usein vieraileva kirjoittaja meille, koska hän vierailee usein Thaimaassa ja nauttii kulttuurista ja historiasta.