Kaapelipalo Rawain asukkaissa

Rawai -

Sähkökaapelipalo paikallistiellä Rawaissa, Mueang Phuketissa, huolestutti asukkaat yöllä aiemmin tällä viikolla.

Rawain kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta tiistai-iltana (9th) sähköpylväässä Sai Yuan Roadilla. He saapuivat paikalle paloautolla ja havaitsivat, että tuli oli jo liekeissä sähkökaapeleissa. Palon hallintaan kului noin 10 minuuttia ja sen varmistamiseen, ettei se levinnyt läheisiin rakennuksiin. Henkilövahinkoja tai muita vahinkoja ei raportoitu.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.