Thaimaan turistimäärät putoavat sodan puhkeamisen jälkeen Israelissa

Thaimaa -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri paljasti hiljattain, että ulkomaisten matkailijoiden määrä on vähentynyt Bangkokin ostoskeskuksen ammuskelun ja Israelin sodan jälkeen.

Sudawan Wangsupakitkosol, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Turistien määrä on laskenut viime viikosta, erityisesti kiinalaisten, jonne saapui vain 75,093 XNUMX turistia. Olemme päättäneet, että tämä johtuu siitä, että jotkut kiinalaiset lähtivät matkustamaan ennen kultaista viikkoa, joka on suuri loma, välttääkseen väkijoukkoja. Lisäksi jotkut kiinalaiset ovat edelleen huolissaan Siam Paragon -ampumisesta.

Kriittisessä välikohtauksessa Bangkokin Siam Paragon -ostoskeskuksessa poliisi on pidättänyt 14-vuotiaan thaimaalaisen pojan, jota epäillään ampumisesta, joka johti kahteen kuolemaan ja loukkaantui ainakin viidellä muulla.

”Kiinan pitkät lomat ovat päättyneet ja toinen lukukausi Aasiassa, Itä-Aasiassa ja Oseaniassa on alkanut. Tämän seurauksena Thaimaassa vierailevien ulkomaisten matkailijoiden kokonaismäärä viime viikolla oli 497,966 54,453, mikä oli 9.86 8 vähemmän kuin edellisellä viikolla eli noin XNUMX prosenttia. (Uusimmasta päivityksestä XNUMX. lokakuutath), Sudawan selitti.

”Viisi suurinta ulkomaista vierailijaa ovat malesialaisia, kiinalaisia, intialaisia, eteläkorealaisia ​​ja laosilaisia. Laosilaiset ovat laskeneet 1.16 prosenttia, kiinalaiset, eteläkorealaiset, malesialaiset ja intialaiset 29.47 prosenttia, 26.77 prosenttia, 20.43 prosenttia ja 8.22 prosenttia. Itä-Aasiasta ja Oseaniasta tulevien turistien odotetaan vähenevän jatkuvasti seuraavien viikkojen aikana, koska he ovat huolissaan Israelin sodasta ja mahdollisista vaikutuksista lentoihin”, Sudawan lisäsi.

Thaimaan ulkoministeriö raportoi maanantaina 9. lokakuuta, että ainakin 12 Israelissa työskentelevää thaimaalaista on kuollut Hamasin sotilaallisen hyökkäyksen aikana, kahdeksan on loukkaantunut (kaksi kriittisesti) ja 11 on otettu panttivangiksi.

Samaan aikaan, Thaimaan matkailuviranomaiset ja Thaimaan matkailuryhmät vaativat Thaimaan hallitusta ottamaan käyttöön viisumivapauden Intian kansalaisille jotta he voivat matkustaa Thaimaahan vapaammin kuin Kiinan kansalaiset.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/