Hallitus ilmoittaa suunnitelmista kuningas IX:n muistopäivän muistojuhlasta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallitus on ajoittanut "Navamindra Maharaj Dayn", joka tunnetaan myös nimellä "Kuningas Rama IX Great Memorial Day", 13. lokakuuta 2023, jolloin tulee kuluneeksi 7 vuotta Hänen Majesteettinsa, edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren kuolemasta.

Pääministerin kanslia yhteistyössä Metropolitan Police Bureaun, Bangkok Mass Transit Authorityn (BMTA) ja merenkulkuministeriön kanssa on julkistanut tapahtuman suunnitelmat.

Bangkokissa seremoniat Sanam Luangin seremoniaalueella alkavat klo 07 alkaen rukousistunnosta ja almujen jakotilaisuudesta 30 munkille. Kuningas Rama IX:n muistopuistossa valtion virastot, valtionyritykset ja yksityinen sektori voivat jakaa seppeleitä ja kukkia kello 189-06, kun taas suuri yleisö voi tehdä sen klo 00-12. Ennakkoilmoittautuminen puistoon on saatavilla 00. lokakuuta klo 06-00.

Tapahtumapäivänä 27 erikoisbussia liikennöi neljällä reitillä muistopuistoon merkittäviltä maamerkeiltä, ​​kuten Voiton muistomerkiltä, ​​Kansallisstadionilta ja Sanam Luangin seremoniapaikalta. Lisäksi puiston sisällä kulkee kolme bussia. Meriosasto tarjoaa ilmaisia ​​venepalveluita kolmella laiturilla: Wat Arunissa, Wat Rakangissa ja Tha Changissa klo 06–00, ja partioveneet varmistavat turvallisuuden vesireiteillä.

Heidän Majesteettinsa kuningas ja kuningatar tarjoavat ystävällisesti osallistujille ruokaa ja juomia, joita vapaaehtoiskeskukset jakavat klo 10 alkaen. Muistotoimintaa järjestetään myös maakuntataloissa tai sopivissa paikoissa eri puolilla maata, kun taas ulkomaiset tapahtumat järjestetään suurlähetystöissä tai sopivissa paikoissa. Yleisöä kannustetaan osallistumaan näihin muistotilaisuuksiin edesmenneen monarkin hyväntahtoisuuden kunnioittamiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.