Uusi lentokenttä Phang Ngassa matkailun edistämiseksi Andamaanien rannikolla

LEHDISTÖTIEDOTE:

PHANG NGA (NNT) – Osana hallituksen kiireellistä politiikkaa matkailun edistämiseksi Andamaanien rannikolla ja matkailutoiminnan tulojen lisäämiseksi pääministeri Srettha Thavisin ja hänen lähipiirinsä matkustivat Phuketiin ja Phang Ngaan seuraamaan liikenneinfrastruktuurin kehittämishankkeita. Andamaanien rannikko koostuu Phang Ngan, Phuketin, Krabin ja Ranongin maakunnista.

Andamaanien rannikolla on käynnissä kolme lentokentän kehitys- ja rakennusprojektia: Phuketin kansainvälisen lentokentän kehitysprojektin toinen vaihe, Krabin kansainvälisen lentokentän kehittäminen ja Phang Ngan lentokentän (tunnetaan myös nimellä Andaman International Airport) rakentaminen. Khok Kloin osa-alueella Takua Thungin alueella, Phang Ngan maakunnassa.

Airports of Thailand PLC:n (AOT) mukaan Phang Ngan maakunnan Andamanin kansainvälisen lentokentän rakentamisen tavoitteena oli lisätä matkailua ja muuttaa Andamaanien rannikon maakunnat lentoliikenteen solmukohtiksi. Rakennusprosessin ennustetaan kestävän seitsemän vuotta, joista kolme vuotta on omistettu tutkimukseen ja kehitykseen ja neljä vuotta rakentamiseen. Kun lentoasema avataan vuonna 2031, Andamaanien alueella pitäisi olla vähintään 15 miljoonaa turistia enemmän vuosittain.

Pääministeri korosti Phuketin jatkuvan kehittämisen tarvetta yhtenä maailman parhaista matkailukohteista. Hän kehotti vastuullisia organisaatioita huolehtimaan ja takaamaan sekä paikallisten että vierailijoiden turvallisuuden.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.