Phuketin turistipoliisi auttaa kadonnutta brittituristia palaamaan hotelliinsa muistikatkoksen jälkeen

Phuket -

Brittituristi on palannut hotelliin Thalangissa eksyttyään.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (4th) tuntematon miespuolinen brittituristi pyysi apua Phuketin kansainvälisen lentokentän Phuket Tourist Assistance Centeriltä. Hän sanoi, ettei muistanut sen hotellin nimeä, jossa hän yöpyi, tai sijaintia, ja hänellä oli muistihäiriö, joten hän oli mennyt lentokentälle pyytämään apua.

Hän yritti selittää suunnilleen miltä hotelli näytti ja sen etäisyyttä lentokentältä. Phuketin turistipoliisi tunnisti lopulta hotellin, joka on lähellä lentokenttää. Sitten he ottivat yhteyttä hotelliin ja hotellin henkilökunta kertoi poliisille, että brittimies todellakin yöpyi hotellissa vaimonsa kanssa ja oli eksynyt saman päivän puolenyön jälkeen. Tarkat olosuhteet hänen katoamisensa ja yöpymispaikkansa unohtamisen ympärillä eivät kuitenkaan olleet selviä.

Brittimies vietiin takaisin hotelliin, jonka nimeä salattiin, ja hän kiitti Phuketin turistipoliisia ja Phuketin matkailuneuvontakeskusta.

Oli epäselvää, missä vaimo oli tilanteen aikana tai miksi mies meni lentokentälle pyytämään apua verrattuna paikalliseen poliisilaitokseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.