PÄIVITYS: Tila-auton ajokortti jäädytetty vuodeksi venäläisten matkustajien jättämisen jälkeen Phuketissa

Phuket -

Laittoman tila-auton taksinkuljettajan ajokortti jäädytetään vuodeksi ja pisteet vähennetään sen jälkeen, kun hän heitti venäläiset matkustajat ulos Phuketissa, yrittääkseen välttää laittomia taksinkuljettajia etsivän tarkastuspisteen.

Edellinen tarinamme:

Tila-auton taksinkuljettaja sai 5,000 XNUMX bahtin sakon siitä, että hän pudotti kaksi venäläistä matkustajaa satunnaiselle tielle yrittääkseen välttää poliisin tarkastuspisteen Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Phuket Land Transport Officen (PLTO) päällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille, että he ovat yhteydessä tuntemattomaan tila-auton kuljettajaan lisäkuulusteluja ja -tutkimuksia varten. Hänen ajokorttinsa jäädytetään vuodeksi, eikä hän saa ajaa tila-autoa vuodeksi. Pisteet vähennetään myös hänen ajokortistaan.

Tämä on sen lisäksi, että Thaimaan sosiaaliseen mediaan levinneestä tapauksesta jo on määrätty 5000 bahtin sakko.

Phuketin lainvalvontaviranomaiset totesivat, että tapaus loukkasi matkailua ja laillisia taksinkuljettajia, kun juuttuneet venäläiset turistit kuvailivat ahdinkoaan sosiaalisessa mediassa ja videot levisivät leviämään. Matkailuteollisuudelle aiheutunut vahinko johtuu siitä, että päätös tehtiin niin ankarasta rangaistuksesta, PLTO sanoi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.