Neljäkymmentä myyjää Surin Beachillä Phuketissa protestoi kuvernööriä vastaan ​​pyytäen nimettyä myyntialuetta

Thalang –

XNUMX paikallista myyjää Surin Beachillä Cherng Talayssa kokoontui rauhanomaiseen ja rauhalliseen mielenosoittajaan luovuttaakseen Phuketin kuvernöörille kirjeen, jossa pyydettiin määrättyä myyntiä. alueella.

Uusi Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat aloitti tehtävässään tämän kuun alussa, kun entinen Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew jäi eläkkeelle 60-vuotiaana.

Torstaina (5. lokakuuta) Phuket Provincial Hallissa kuvernööri Sophon sai kirjeen Surin Beachin myyjiltä. Kirjeessä kerrotaan, että yli 20 vuoden ajan Cherng Talayn paikalliset ovat myyneet tavaroita Surin Beachillä. Joskus Cherng Talayn alapiirin hallintoorganisaatio keräsi maksuja myyjiltä.

Kansallisen rauhan ja järjestyksen neuvoston (NCPO) aikana kahdeksan vuotta sitten tapahtuneen sotilasvallankaappauksen jälkeen myyjäkojuja purettiin, eivätkä paikalliset saaneet tunkeutua rannalle. Myyjien täytyi kuitenkin edelleen ansaita toimeentulonsa ammattinsa kautta etenkin Covid-19-kriisin aikana. Rantasängyt, paikalliset hierontalaitteet ja myyjät jatkoivat työtään, koska heillä ei ollut muita ammatteja, vaikka he rikkoivat lakia teknisesti.

Äskettäin rannalle tuli joukko miehiä, jotka väittivät olevansa Thaimaan sisäisen turvallisuuden operaatiokomennosta: ISOC. Heillä ei ollut mitään todistettavaa ja osoitettavaa, keitä he väittivät olevansa, ja he kuulemma ajoivat myyjiä takaa rannalta. He kertoivat myyjille, että he tulevat takaisin perjantaina (6th) poistaaksesi kaikki rakenteet ja kojut.

Myyjät ovat pyytäneet lääninhallitukselta apua löytääkseen kompromissin ratkaisuksi ja salliakseen heidän työskennellä rannalla, sillä rannalla on heidän mukaansa paljon turisteja, jotka arvostavat heidän palveluitaan. Myyjät ymmärsivät huolen tunkeutumisesta, mutta toivoivat molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun löytyvän ja ovat ehdottaneet nimettyä myyntialuetta.

Kuvernööri ei ole vielä lehdistön aikaan virallisesti vastannut ehdotukseen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.