Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa rankoista sateista ja äkillisistä tulvista

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut rankkasateesta 40 maakunnassa, erityisesti Thaimaan keskiosassa, Bangkok mukaan lukien.

Keskimonsuuni vallitsee tällä hetkellä alempana pohjoisessa, Keski-Thaimaassa ja alemmassa koillisessa, kun taas matalapaine kattaa Thaimaan keskiosan.

Samaan aikaan lounaismonsuuni peittää Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden. Tämä on aiheuttanut yksittäisiä rankkasateita ja erittäin rankkoja sateita on mahdollista tämän alueen keskiosissa.

Ihmisten tulee varoa äkillisiä tulvia erityisesti juurella vesistöjen ja vesistöalueiden lähellä.

Kuljetuksissa tulee olla varovaisempi myrskyalueilla ohittaessaan suuria puita ja mainostauluja voimakkaan tuulen vuoksi. Andamaanienmerellä aallot ovat tällä hetkellä jopa kaksi metriä korkeat ja ukkosmyrskyalueilla yli kaksi metriä korkeat. Veneiden tulee edetä varoen ja pysyä poissa ukkosmyrskyalueilta.

Samaan aikaan Typhoon 'Koinu' Tyynellämerellä liikkuu Kaakkois-Kiinan ohi 6.-8. Onneksi myrskyllä ​​ei ole suoraa vaikutusta Thaimaan säähän.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.