Omistaja pidätettiin Patongin laittomassa baarissa, joka myi alkoholia alaikäisille asiakkaille

Patong -

Omistaja pidätettiin baarin avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen ja alkoholin myymisestä alaikäisille asiakkaille Bangla Roadin baarissa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 2 tiistaina (lokakuussa 3.) he pidättivät baarin omistajan baarissa Bangla Roadilla Patongissa. Baarin omistaja ei pystynyt esittämään laillista baariasiakirjaa poliisille. Phuket Express huomautti, että poliisi ei ole julkistanut baarin omistajan tietoja ja baarin nimeä.

Baarin omistaja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen ja alkoholin myymisestä alle 20-vuotiaille.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.