Eteläafrikkalais-thaimaalainen nainen kruunattiin Miss Thailand World 2023 -palkinnoksi

KUVA: Miss Thailand World

Thaimaa -

Tharina Botes, 26-vuotias eteläafrikkalais-thaimaalainen nainen, kruunattiin Miss Thailand World 2023:ksi.

Miss Thailand World 2023 kauneuskilpailun viimeinen kierros pidettiin sunnuntai-iltana (1. lokakuutast) Bangkokissa.

Tharina on lempinimi "Kanom". Hänen isänsä on eteläafrikkalainen ja äiti thaimaalainen. Hän aloitti kauneuskilpailuuransa 13-vuotiaana. Vuonna 2019 hän edusti Miss Grandia Phuketista. Vuonna 2021 hän voitti Miss Universe Thaimaan ensimmäisenä.

KUVA: Miss Thailand World

Hän valmistui markkinoinnin kandidaatin tutkinnosta Etelä-Afrikan yliopiston kauppatieteiden tiedekunnasta.

Tharina edustaa Thaimaata Miss World -kilpailussa, joka on tarkoitus järjestää Intian New Delhissä tämän vuoden joulukuussa.

KUVA: Miss Thailand World

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.