Myyjä pidätettiin alkoholin myynnistä Patongissa

Patong -

Myyjä pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin myymästä alkoholia laatikosta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (29. syyskuuta) puolenyön jälkeen he pidättivät alkoholimyyjän lähellä hampurilaisravintolaa Taweewong Roadilla. Myyjä löytyi myymästä alkoholia, jota säilytettiin vaahtomuovilaatikossa.

Myyjä vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin luvattomasta myynnistä ja alkoholin kaupasta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut mitään yksityiskohtia myyjästä.

Tämä jatkaa sarjaa viimeaikaisia ​​pidätyksiä ja tukahduttamista luvattomasta alkoholin myynnistä Patongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.