Kuljettaja pidätettiin 'drifting' sedanin jälkeen Thalangin huoltoasemalla – VIDEO

Thalang –

Kuljettaja pidätettiin, kun videoleike upouudesta sedanista "ajautumassa" huoltoasemalla Cherng Talayssa levisi sosiaalisessa mediassa.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että todistaja tallensi tapauksen huoltoasemalla Cherng Talay – Baan Don Roadilla perjantaina (22. syyskuuta).nd) joskus ennen puoltapäivää. Videolla näkyy, että upouusi BMW ajautui nopeasti huoltoaseman sisällä.

Maanantaina (25th) poliisi löysi sedan-auton Cherng Talayn risteyksen läheltä. Kuljettaja vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle syytteeseen huolimattomasta ajamisesta ja yleisestä häirinnästä.

Phuket Express huomautti, että Cherng Talayn poliisi ei antanut mitään yksityiskohtia sedanin kuljettajasta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.