Thaimaan pääministeri toivotti ensimmäisen Kiinan lennon tervetulleeksi uuden viisumivapauspolitiikan mukaisesti

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin toivotti tervetulleeksi viisumivapausaloitteen alaisen Kiinan avajaislennon maanantaiaamuna 25. syyskuuta.

306 kiinalaista turistia ja 35 muuta kansalaista saapui tänään Suvarnabhumin lentokentälle suoraan Shanghaista saapuneella lennolla XJ 761, jota operoi AirAsia X. Tervetuliaisseremoniassa arvostettuja virkamiehiä olivat PM Srettha, matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol, liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit ja Kiinan Thaimaan suurlähettiläs Han Zhiqiang.

Pääministeri Srettha toivotti lämpimästi tervetulleeksi turistit, jotka olivat tänään 25. syyskuuta alkaneen kiinalaisten ja kazakstanilaisten matkustajien viisumivapausohjelman ensimmäisellä lennolla.

Hän totesi, että tämä päivä oli positiivinen virstanpylväs maalle. Hän luotti siihen, että viisumialoitteella olisi merkittävä vaikutus talouteen. Srettha korosti myös turistien turvallisuuden varmistamisen tärkeyttä luottamuksen rakentamiseksi heidän välilleen Thaimaassa matkustaessaan. Hän kehotti myös "toissijaisten provinssien" matkailuviranomaisia ​​keskittymään turistien houkuttelemiseen vierailemaan alueilleen paikallisen talouden elvyttämiseksi.

Monet kiinalaiset turistit pyysivät ottamaan selfieitä pääministeri Sretthan kanssa. Kiinankieliset tervetulokyltit, joissa luki "Kiina-Thaimaa, yksi perhe, upea Thaimaa. Aina tervetuloa kiinalaiset vieraat, aivan kuten perhe.” ja ”Matka Thaimaassa, mitä enemmän matkustat, sitä hauskempaa se on”, käytettiin erityisesti tervehtimään kiinalaisia ​​turisteja.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) arvion mukaan viisumivapaus tuo toivottavasti noin 2,888,500 140.31 XNUMX matkustajaa Thaimaahan ja tuo XNUMX miljardin bahtin tuloja.

Samaan aikaan on arvioitu, että Kazakstanista tulee noin 129,485 7.93 vierailijaa ohjelman viiden kuukauden kokonaiskeston aikana, mikä edistää taloutta XNUMX miljardilla bahtilla.

TAT:n yleinen matkailutavoite vuodelle 2023 on 25-30 miljoonaa kävijää ja 2.38 biljoonan bahtin liikevaihto.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.