Phuketin poliisi varmistaa vihjelinjapalvelujen valmiuden, kun enemmän turisteja palaa

Phuket -

Phuketin poliisi varmistaa 191-operaatiokeskuksen valmiuden varautua lisäämään turisteja.

Alue 8:n poliisin apulaispäällikkö kenraalimajuri Saksira Pueakaum tarkasti Phuket 191 -operaatiokeskuksen aiemmin tällä viikolla. Kenraalimajuri Saksira kertoi Phuket Expressille, että he varmistavat täyden valmiuden keskukselle, joka on yhdistänyt korkean teknologian hallitukseen ja yksityiseen sektoriin.

Tämä 191-operaatiokeskus oli aiemmin Phuket Tourism Sandbox Operation. Keskuksessa on korkeaa teknologiaa Phuket Smart City -projektia varten ja tehokkaat kommunikaatio- ja yhteydenhallintalaitteet, minkä seurauksena 191 Operation Center antaa lisää luottamusta turistien turvallisuuteen.

Keskus auttaa varmistamaan thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden turvallisuuden. Phuketiin tulee lisää turisteja sen jälkeen, kun Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazettessa ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.