Kiinalaiset turistit arvostavat Thaimaan viisumivapautta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kuninkaallinen hallitus on ilmoittanut Kiinan kansantasavallan ja Kazakstanin tasavallan passinhaltijoille myönnettävästä turistiviisumivapausjärjestelmästä 30 päivän oleskelua varten 25–2023.

Kiinan Bangkokin-suurlähetystön virallinen Facebook-sivu julkaisi Kiinan Thaimaan suurlähetystön tiedottajan huomautukset median tiedusteluihin kiinalaisten turistien viisumivapauspolitiikasta.

Tiedottaja vastasi: "Thaimaa on suosittu kohde kiinalaisille turisteille. Kiinalaisille turisteille myönnetty viisumivapaus helpottaa heidän matkustamistaan. Se voi myös hyödyttää Thaimaan matkailun kehitystä ja talouden elpymistä. Arvostamme tätä käytäntöä ja olemme valmiita tarjoamaan tarvittavaa tukea. Samaan aikaan odotamme, että Thaimaa voisi tarjota turvallisempaa ja parempaa palvelua kiinalaisille turisteille.

Thaimaan matkailuviranomaisen mukaan kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille laajennetun viisumivapausjärjestelmän odotetaan elvyttävän thaimaalaista matkailua ja saavuttavan tämän vuoden tavoitteen, 25-30 miljoonaa turistia ja 2.38 biljoonaa bahtia tuloja.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.