Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa tässä kuussa

Phuket -

Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa jälleen tässä kuussa seuratakseen pääasiassa kuljetusprojekteja.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan kertoi Phuket Expressille, että pääministeri Srettha Thavisin ja liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit vierailevat Phuketissa 29. syyskuuta.th.

Heidän vierailunsa seuraa pääasiassa liikenneministeriön sekä luonnonvara- ja ympäristöministeriön päähankkeita.

Tärkeimmät hankkeet ovat toisen Phuketin kansainvälisen lentokentän (Phang Nga Airport) kehittäminen, jätehuolto, vesivarojen ongelmat, Andaman Wellness Corridor -hanke ja muut viivästyneet kuljetusprojektit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vieraili Phuketissa keskustelemassa Phuketin kansainvälisen lentokentän laajentamisesta ja matkailun kehittämisestä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Bangla Roadilla Patongissa. Syynä vierailulle Phuketissa oli se, että se oli Thavisinin mukaan maan kansainvälisen matkailun tulojen pääportti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.