Venäläinen mies palaa kotiin asuttuaan 14 päivää Phuketin lentokentällä

Phuket -

Venäläinen mies on palannut kotiin oltuaan Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 14 päivää.

Phuket Tourist Assistance Center (TAC) kertoi Phuket Expressille torstaina (21. syyskuuta)st) että neljätoista päivää aiemmin 38-vuotias venäläinen mies, jonka nimeä lentoaseman virkailijat eivät julkistaneet, myöhästyi lennolta takaisin Venäjälle. Hänellä ei ollut rahaa jäljellä sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt kaiken lomallaan, eikä hänellä ollut matkatavaroita tai tapaa ostaa hotellihuonetta tai toista lippua. Ainoat kaksi asiaa, jotka hänellä oli jäljellä, olivat matkapuhelin ja passi. Hän kertoi odottavansa, että hänen äitinsä ostaisi hänelle uuden lentolipun palatakseen kotiin, mutta käteinen oli tiukka ja sen seurauksena hän jäi asumaan lentokentän terminaalissa.

TAC, Phuketin turistipoliisi ja lentokentän henkilökunta auttoivat huolehtimaan hänestä viime viikkoina. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan molempien silmien tulehduksen vuoksi, ja hänen lentokentällä oleskelunsa aikana henkilökunta auttoi löytämään hänelle vaatteita ja ruokaa ja maksoi hänen laskunsa silmätulehduksen ratkaisemiseksi.

Torstaina (21st) hän lopulta palasi kotiinsa Venäjälle. Venäläinen mies ja hänen äitinsä sanoivat kiitos kaikille siitä, että olette huolehtineet hänestä viime viikkoina.

Hämmästyttävää kyllä, TAC kertoi Phuket Expressille, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun venäläinen mies jäi lennolle ja jäi Phuketin lentokentälle ilman rahaa. Viime vuonna saman miehen kerrottiin myöhästyvän toisesta lennosta ja henkilökunnan avustuksella viipynyt lentokentällä lyhyemmän ajan kuin nykyinen ongelmansa, kunnes palasi kotiin.

Phuketin lentokentän henkilökunta toivoo, että mies vierailee Phuketissa uudelleen, mutta toivoi myös, ettei hän jäänyt lentolleen kolmatta kertaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.