PÄIVITYS: Kuusi poliisia, joiden väitetään auttavan valtatiepoliisin murhasta epäiltyjä, pidätettiin Bangkokin tutkintavankilassa

Kansallinen-

Kuusi poliisia, joiden väitetään auttavan valtatiepoliisin murhasta epäiltyjä, on siirretty säilöön Bangkokin tutkintavankiin.

Aiemmat tarinamme:

Alueen päällikkö kutsui joukon tiepoliisia päivälliselle. Piirijohtaja keskusteli majuri Siwakornin kanssa ja alapiirin päällikkö väitti pyytäneen toisen valtatiepoliisin ylennystä. Keskustelu ei sujunut suunnitelmien mukaan. Asemies tuli sisään ennen kuin avasi tulen ruokapöytään.

Osapiirin johtaja (Kamnan) on antautunut poliisille sen jälkeen, kun valtatiepoliisi ammuttiin Nakhon Pathomissa.

Nakhon Pathomissa thaimaalaisen valtatiepoliisin kuoliaaksi ampunut asemies ampui kuoliaaksi Central Investigation Bureau (CIB) -poliisi paenessaan Kanchanaburiin.

Kuusi thaimaalaista poliisia on pidätettynä, koska he auttoivat poliisin murhasta epäiltyä tuhoamaan todisteita ja välttämään pidätyksen Nakhon Pathomin maakunnassa tapahtuneessa julmassa valtatiepoliisiampumisessa.

Nyt päivitykseen:

Crime Suppression Divisionin (CSD) komentaja kenraalimajuri Montree Thetkan kertoi TPN-medialle, että keskiviikkona (20. syyskuuta)th) kuusi poliisiepäiltyä, joiden väitettiin auttavan alapiirin päällikköä "Kamnan Nokia" murhatapauksessa, siirrettiin Samut Songkhramin keskusvankilasta Bangkokin tutkintavankiin täydellä turvatoimilla siirron aikana.

Kenraalimajuri Montree kertoi TPN-medialle, että yleisö on ollut utelias, pidetäänkö nämä kuusi epäiltyä poliisia pidätettynä samalla alueella kuin Kamnan Nok, koska he ovat samassa vankilassa. Kenraalimajuri Montree selitti, että vankilassa on kahdeksan eri vyöhykettä, jotka ovat täysin erillään. Kuusi poliisia ja "Kamnan Nok" eivät ole samalla alueella, eikä heillä ole mitään mahdollisuutta tavata, eikä heidän sallitakaan tehdä niin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.