Mies pidätettiin moottoripyörän varastamisen jälkeen Kamalassa

Kamala -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet havaittiin CCTV:llä moottoripyörän varastamisesta Kamalassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoiltana (20th) he pidättivät herra Saharat "Mexin", 31. Hänet pidätettiin Kamala – Patong Roadilla Kamalassa. Häneltä takavarikoitiin varastettu moottoripyörä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun tuntematon moottoripyörän omistaja teki ilmoituksen Patongin poliisille maanantaina (18. syyskuuta). Moottoripyörän omistaja kertoi poliisille, että heidän moottoripyöränsä avain jäi vahingossa moottoripyörän virtalukkoon, joka oli pysäköity lähelle Kalim Beachia Patongissa.

Uhri luovutti Patongin poliisille myös CCTV-materiaalia, jossa varas "Mex" varasti moottoripyörän.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.