Avajaiset: "Robinson Lifestyle -ostoskeskus, Chalong Branch, Phuket" – Koe Ultimate Lifestyle Hub!

Phuket – Central Retail Corporation Limited (CRC) esittelee ylpeänä uusimman hankkeensa, "Robinson Lifestyle -ostoskeskuksen", joka sijaitsee Phuketin Chalongin osa-alueella.

Se ei ole vain ostoskeskus; se on all-in-one-elämäntapasi. Koe Carnival Village -konsepti eloisilla väreillä ja jatkuvalla viihteellä. Robinson-tavaratalo ja huippumerkit luovat ainutlaatuisen Eat-Shop-Play-kokemuksen. Ensimmäinen vaihe avautuu 20 ja täydet palvelut vuoden loppuun mennessä.

Philippe Broianigo, Central Retail -toimitusjohtaja kiinteistöistä ja liiketoiminnan kehittämisestä, on innoissaan Chalongin sivuliikkeestä. Hän sanoi: "Kun Robinson Lifestyle Shopping Center, Thalang Branch menestyi viime vuonna, olemme innoissamme laajentaessamme "Robinson Lifestyle -ostoskeskus, Chalong Branch".

Tämä moderni kohde yhdistää kestävyyttä ja Phuketin identiteettiä sekä paikallisia vaikutteita sen suunnittelussa. Käytämme ympäristöystävällisiä pintamateriaaleja ja kierrätyspuuta. Tuemme paikallisia käsityöläisiä ja meillä on yli 350 johtavaa tuotemerkkiä yli 7,600 XNUMX neliömetrillä, mikä tekee meistä "enemmän kuin elämäntyylin ostoskeskus."

Keskus on jaettu kolmeen pääalueeseen:
Enemmän kuin syö, shoppaile ja pelaa: Robinson Lifestyle -ostoskeskus, Chalong Branch pyrkii tarjoamaan ainutlaatuisen ja eksklusiivisen kokemuksen paikalliselle yhteisölle.

Kohokohtia:
Food Paradise (ruokapaikka): Nauti monista kansainvälisistä ruoista ja nauti valikoimasta herkullisia vaihtoehtoja.

EVERYDAY FOOD HOUSE: Nauti ruokailutiloista, jotka on suunniteltu rentoutumiseen ja mukavuuteen, sekä innovatiivisesta EVERYDAY Grab & Go -konseptista, joka on ensimmäinen Robinson Lifestyle -ostoskeskuksen Chalong Branchissa.

Muotikarnevaali (Fashion Zone): Pysy ajan tasalla uusista tyyleistä ja osta muoti- ja lifestyle-tuotteita eloisassa ja nautinnollisessa ilmapiirissä.

Magic Carnival (Tech Zone): Tutustu uusimpiin vempaimiin ja teknisiin lisävarusteisiin, joissa on kaikki tekniikat, joita tarvitset yhteydenpitoon. Lisäksi siinä on ensimmäinen Major Cineplex -konttori Phuketissa, joka on varustettu maailman edistyksellisimmällä Laserplex-projektiojärjestelmällä.

Enemmän kuin kestävää yhteisön kehitystä: Keskus sitoutui mukautumaan paikallisen maakunnan politiikkaan ja parantamaan elämänlaatua yhteisössä. Kestävällä toiminnalla keskitytään kolmelle avainalueelle:
Taloudellinen voimaannuttaminen: Tue paikallisia pk-yrityksiä ja startup-yrityksiä tarjoamalla vähittäismyyntitiloja paikallisille tuotteille, edistämällä liiketoiminnan kasvua ja tulonjakoa.

Koulutuksen tehostaminen: Tue koulutusohjelmia, kuten "Funtastic English Class for Kids #2", joka tarjoaa resursseja ja ulkomaisia ​​opettajia paikallisille kouluille.

Ympäristövastuu: Priorisoi vihreä energia, asenna aurinkopaneeleja kattoille ja käytä tehokkaita jäähdyttimiä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Enemmän kuin muotoilua: ainutlaatuisilla ja yhteisökeskeisillä malleilla, jotka heijastavat Chalongin asukkaiden identiteettiä ja elämäntapaa. Koe "Carnival Village" -konsepti, joka lisää elinvoimaa yhteisöön ja kiehtoo turisteja.

Älä missaa avajaisia ​​ja eksklusiivisia tarjouksia 20.–19 Robinson Lifestyle- ja tavaratalossa, Chalong Branchissa.

Pysy kuulolla ensimmäisen vaiheen avaamisesta 20, täydet palvelut alkaen 2023, avoinna päivittäin klo 25-2023.

Seuraa lisätietoja Facebook-fanisivulta: Robinson Lifestyle Chalong ja Facebook-fanisivu: Robinson-tavaratalo saadaksesi lisää päivityksiä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/