Chalongista löydettiin tuhansia kiloja roskia

KUVA: Monsoon Garbage Thailand

Chalong -

Chalongista, Mueang Phuketista, on löydetty noin 100,000 XNUMX kiloa jätettä.

Asian oli tuonut esille Facebook-sivu "Monsoon Garbage Thailand" aiemmin tällä viikolla.

Sivun ylläpitäjä Waranyoo Boonsit kertoi The Phuket Expressille, että tämä tapahtui Kok Tanodin alueella. Dronea käytettiin ilmeisesti kuvaamaan ja arvioimaan alueen vallitsevia olosuhteita.

KUVA: Monsoon Garbage Thailand

Mueang Phuketin piirivirkailija Pairoj Srilamun ja Chalongin pormestari rouva Tanaphon Santiparb tarkastivat alueen sen jälkeen, kun uutinen oli levinnyt sosiaalisessa mediassa.

KUVA: Monsoon Garbage Thailand

Chalongin pormestari rouva Tanaphon kertoi Phuket Expressille, että alue kuuluu yksityiselle sektorille. Ihmiset heittivät jätettä lähelle, missä alue muodostaa luonnollisen altaan, jossa on vettä. Chalongin kunta on sijoittanut kyltin, joka kieltää jätteiden kaatamisen.

Samanlainen tapaus:

Ongelma on tuonut esille Facebook-sivu "Monsoon Garbage Thailand" aiemmin tällä viikolla.

Viranomaiset Bangkokista tulivat seuraamaan arviolta 100,000 20 kiloa roskaa, joka on kaadettu Koh Siraylle yli XNUMX vuoden ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.