Flunssatapausten lisääntyminen saa hallituksen toimiin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Terveysraportit ovat osoittaneet, että influenssapotilaiden määrä kolminkertaistui viime aikoina, ja kouluissa käyvät pienet lapset on luokiteltu riskiryhmäksi. Päivystyksen torjumiseksi kansanterveysministeriö on määrännyt sairaaloita varautumaan mahdolliseen taudinpurkaukseen ja lähettänyt epidemiologisia ryhmiä riskiryhmiin.

Kansanterveysministeri Cholnan Srikaew sanoi, että viimeisimmät tiedot kirjasivat 138,766 XNUMX vahvistettua influenssatapausta. Huolimatta alhaisesta kuolleisuudesta, vain kahdesta kirjatusta kuolemasta, viranomaiset tehostavat valmisteluja kaikissa asiaankuuluvissa virastoissa.

Taudinpurkaus on pääosin A/H1N1-kannasta. Taudinvalvontaosaston tiedot paljastivat, että yhdessä Lamphunin maakunnan koulussa oli 101 oppilasta, joilla oli influenssan kaltaisia ​​oireita yhden viikon aikana elokuun lopun ja syyskuun alun välillä.

Viidestä tutkitusta näytteestä neljä vahvistettiin influenssa tyyppi A:ksi. Epidemiologiset tiimit keskittyvät tämän vuoksi kouluihin, erityisesti riskialueilla, ja sairaalat valmistautuvat tarjoamaan ennaltaehkäiseviä influenssarokotuksia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.