Phat Kaphrao kruunattiin maailman parhaaksi paistinpannuksi

BANGKOK (NNT) – TasteAtlas.com on paljastanut, että Thaimaan rakastettu katuruokalaji, Phat Kaphrao, on noussut ykkössijalle himoidussa "Maailman parhaat perunat 2023" -listalla, vahvistaen ruokalistan suosiota huomattavalla pistemäärällä 4.8. viidestä.

Maailmankuulu kulinaarinen rankingsivusto sijoitti toisen thaimaalaisen suosikin, Pad Thain, kunnioitettavalle 8. sijalle ja sai arvosanaksi 4.4. Etelä-Korean Dak Galbi ylsi listan toiseksi vaikuttavalla pistemäärällä 4.7.

Muita Top 50 -listalla olevia thaimaalaisia ​​ruokia olivat Phat Si-io arvolla 4.3, Khua Kling 4.2 ja paistettu kana cashewpähkinöiden kanssa 3.7.

TasteAtlas.com, joka sisältää reseptejä ja ruoka-arvosteluja kriitikoilta ympäri maailmaa, ylisti Phat Kaphraota sen erinomaisista ominaisuuksista. Sivusto korosti, että Phat Kaphrao, jolle on ominaista jauhelihan tai merenelävien yhdistelmä pyhän basilikan, salottisipulin, valkosipulin ja chilipaprikan kanssa, on entisestään tehostettu soijakastikkeella, sokerilla ja kalakastikkeella.

Phat Kaphrao tarjoillaan tyypillisesti riisin, paistetun kananmunan ja kalakastikkeen kanssa, mikä luo sekoituksen makuja ja tekstuureja, jotka ovat kiehtoneet sekä paikalliset että matkailijat.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.