Thaimaa ja Laos käyvät keskusteluja yhteistyöstä matkailun edistämiseksi

BANGKOK (NNT) – Thaimaa ja Laos ovat käynnistäneet keskusteluja matkailuyhteistyön tehostamiseksi, kun ne selvittävät keinoja houkutella lisää vierailijoita alueelle.

Thaimaan Loeissa pidetyssä kokouksessa molempien maiden viranomaiset kokoontuivat keskustelemaan matkailureittien yhteyksistä ja toisen Thaimaan ja Laon välisen ystävyyssillan rakentamisen nopeuttamisesta Pak Chomin alueella.

Thaimaan ja Laon 20. rajaturvallisuuskokouksessa käsiteltiin erilaisia ​​aiheita, mukaan lukien matkailun edistäminen, kulttuurivaihto sekä taloudellinen, sosiaalinen ja turvallisuusyhteistyö.

Osana näitä ponnisteluja Thaimaa hyväksyi äskettäin kiinalaisia ​​turisteja koskevan ilmaisviisumipolitiikan, mikä sai Laosin harkitsemaan Vientianessa sijaitsevan Muenin rajakaupunkinsa kehittämistä vastatakseen Thaimaahan matkustavien kiinalaisten vierailijoiden kasvavaan tulvaan. matkat Laosiin.

Muenin kaupungin läheisyys Laosin Pak Chomin alueelle asettaa sen mahdolliseksi portiksi, joka yhdistää sekä Loein että Vientianen suosittuja nähtävyyksiä. Suunnitelmat ovat käynnissä Laosin väliaikaisen tarkastuspisteen päivittämiseksi pysyväksi, mikä mahdollistaa sujuvamman rajanylityksen ja paremman saavutettavuuden.

Loeilla on myös kunnianhimoisia suunnitelmia toisen Thai-Lao-ystävyyden sillan rakentamisesta Pak Chomin alueelle. Tällä infrastruktuurihankkeella odotetaan olevan kauaskantoisia etuja, kuten matkailun, kaupan, investointien ja logistiikan tehokkuuden lisäämistä. Ensimmäinen Thai-Lao-ystävyyden silta Loeissa yhdistää jo Loein Tha Li -alueen Kenethaon kaupunkiin Laosissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.