Vuoden 2023 25 parhaan ravintolan palkinnon voittajat paljastettiin Phuketissa

KUVA: InterContinental Phuket Resort

LEHDISTÖTIEDOTE:

TOP25Restaurants.com, tekoälyä (AI) hyödyntävä organisaatio arvioimaan ravintoloita maailmanlaajuisesti, on julkistanut listansa Phuketin 25 parhaan ravintolan joukosta vuodelle 2023. Tämä on kolmas painos arvostetusta ravintolasta, joka juhlii saaren kulinaarista huippuosaamista.

Palkinnot määrittää Restaurant Rating Index, joka yhdistää tekoälyanalyysin ammattimaiseen harkintaan ja asettaa objektiivisesti Phuketin hienoimmat ravintolat. Fine dining -ravintolan kärkipaikan nousi "hom-ravintolaan", jota johti kokki Ricardo Nunes, joka tunnetaan käymisvaikutteisesta ruoasta, jossa käytetään paikallisia raaka-aineita.

L'Arôme by the Sea, Phuketin ainoa ranskalainen fine dining -ravintola, sijoittui toiselle sijalle tarjoten nykyaikaista ranskalaista ruokaa kokki Yannick Hollensteinin johdolla.

Jampa, maalta ruokapöytään -konsepti, jossa on päivittäin vaihtuvia ruokia, ansaitsi kolmannen paikan, ja sitä seurasi Pru Trisara Resortissa ja Samut, joka tunnetaan thaimaalaisesta ruoasta, johon on lisätty paikallisia mereneläviä ja raaka-aineita.

Palkinnot toivat 25 parhaan joukkoon yhdeksän uutta ravintolaa, mukaan lukien HEH, ensimmäinen australialainen fine dining -ravintola Phuketissa; Semi di Tsubu, jossa yhdistyvät japanilainen ja italialainen keittiö; ja Su Va Na, joka tarjoaa merellisen ruokailukokemuksen.

TOP25Restaurants.com, jonka perusti Bernard Metzger, on tunnettu kulinaarisen maailman kultatasosta. Vuosittaiset palkinnot käyttävät "Restaurant Rating Indexiä", joka arvioi ravintoloiden eri näkökohtia, kuten ruoan laatua, tunnelmaa, vastinetta rahalle ja sosiaalisia indikaattoreita, kuten verkkonäkyvyyttä ja median sitoutumista.

TOP25 Restaurants Phuket Awards 2023 -seremonia pidettiin InterContinental Resort & Spa Phuketissa 11. syyskuuta 2023. Tapahtumassa jaettiin palkinnot jokaiselle 25 parhaan ravintolan joukosta, mikä lisäsi tunnustusta arvostusta, yhdessä ravintolan johtajan Lertchai Wangtrakuldeen kanssa. Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuketin toimisto jakaa palkinnot henkilökohtaisesti.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.