Laittomia taksinkuljettajia vastaan ​​käynnistetty oikeustoimi Phuketissa

Phuket -

Neljää laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​on käynnistetty oikeustoimet Phuketissa.

Phuketin maakuljetustoimisto (PLTO) ilmoitti tällä viikolla, että asiaankuuluvat viranomaiset perustivat tarkastuspisteen Phuketin kansainvälisen lentokentän lähelle Sakoon Thalangin osa-alueella.

Neljä taksinkuljettajaa löydettiin henkilökohtaisilla ajoneuvoilla kuljettamaan turisteja laittomina takseina (Black Plates). Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Express huomauttaa, että "Mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti tavallisesta henkilökohtaisesta ajoneuvosta (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.