Voimakas sadeennuste 33 maakunnalle, mukaan lukien Bangkok

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on ennustanut rankkasadetta 33 maakunnassa seuraavan 24 tunnin aikana, ja 70 % Bangkokista kärsii.

Osasto ilmoitti torstaina 14. syyskuuta, että raju myrsky on ylittänyt Myanmarin, ylemmän pohjois-Thaimaan ja ylemmän pohjoisen Laosin ja lähestyy matalalla paineella Pohjois-Vietnamiin ja Tang Keiyn lahdelle. Toinen pienempi myrsky lounaasta on valtannut Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden.

Tämä voi aiheuttaa rankkoja sateita joissakin osissa Thaimaan pohjois-, koillis-, keski- ja itäosissa.

Vaurioituneilla alueilla asuvia kansalaisia ​​kehotetaan varomaan äkillisiä tulvia, erityisesti vuorenrinteiden jokien rannoilla ja alankoalueilla. Heitä kehotetaan myös olemaan valppaita ajettaessa ukkosmyrskyjen aikana.

Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahden yläosassa odotetaan 1-2 metrin korkeita aaltoja, ja joillakin alueilla ukkosmyrskyjen aikana 2 metrin tai sitä korkeampia aaltoja. Purjehdusta ukkosmyrskyjen aikana tulee välttää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.