Oleskeluajan ylittävä algerialainen pidätettiin Phuketissa

Phuket -

Algerialainen mies pidätettiin Chalongin poliisiaseman lähellä 193 päivän oleskelun ylittymisestä.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että he olivat saaneet ilmoituksen oleskelun ylittävästä ulkomaalaisesta anonyymin huolestuneen kansalaisen antamasta vinkistä.

Tiistaina (12th) he pidättivät 29-vuotiaan algerialaisen miehen lähikaupan edessä Chalongin poliisiasemaa vastapäätä Chao Fa East Roadilla Mueang Phuketissa.

Hänen todettiin jääneen viisuminsa yli 193 päivällä. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Chalongin poliisi ei julkistanut miehen nimeä, eikä hän heti antanut lausuntoa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.