Hallitus tehostaa turvatoimia odotettavissa olevan matkailun kasvun edessä

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Kansalliseen turvallisuuteen ja matkailuun keskittynyt kokous kutsuttiin hiljattain koolle kiinalaisten vierailijoiden viisumivapauspolitiikan väliaikaisen täytäntöönpanon johdosta.

Pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisin johti kokousta, johon osallistui matkailu- ja urheiluministeriön ja lainvalvontaviranomaisten, erityisesti Thaimaan kuninkaallisen poliisin, turistipoliisin ja maahanmuuttopoliisin, virkamiehiä.

Pääministeri on määrännyt ennakoivia toimenpiteitä turvallisuuden lisäämiseksi ja ulko- ja kotimaisten matkailijoiden luottamuksen lisäämiseksi. Viranomaiset odottavat kiinalaisten matkailijoiden määrän kasvavan merkittävästi viisumivaatimusten ja -maksujen väliaikaisen poistamisen seurauksena. Politiikan odotetaan vahvistavan Thaimaan matkailualaa Kiinan markkinoilla.

Pääministeri Srettha korosti talouden elvyttämiseen tähtäävän hallituksen politiikan tukemisen tärkeyttä erityisesti kansalaisten kohtaamien vaikeuksien keskellä. Tavoitteena on kannustaa kassavirtaa samalla kun kehitetään kansantaloutta ja jaetaan tuloja laajemmin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.