PÄIVITYS: Kadonneen venekapteenin ruumis löydetty Phuketinmereltä

Phuket -

Kadonneen veneen kapteenin ruumis on löydetty sen jälkeen, kun vene taisteli voimakkaiden aaltojen kanssa meressä Rawaissa, Meuang Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Yksi ihminen löydettiin kuolleena, yksi on edelleen kateissa, ja kaksi ihmistä selvisi hengissä, kun vene taisteli voimakkaiden aaltojen kanssa meressä Rawaissa, Meuang Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille maanantaina (11. syyskuuta)th), että veneen kapteeni Wisit Songkhunin, 44, ruumis löydettiin kellumasta läheltä kaatuvaa venettä. Hänen ruumiinsa vietiin takaisin Chalongin sairaalaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.