Thaimaan matkailuministeri pyytää thaimaalaisia ​​olemaan stereotypioimatta kiinalaisia ​​turisteja

Kansallinen -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol varoitti tekemästä laaja-alaisia ​​olettamuksia Thaimaassa vierailevista kiinalaisista ja väittämästä, että heillä kaikilla on aikomus riistää maata ja osallistua laittomiin yrityksiin ja tekoihin.

Sudawanin lausunto annettiin vastauksena esille tuotuihin huolenaiheisiin ehdotetusta kolmen kuukauden väliaikaisesta viisumivapaudesta kiinalaisille turisteille. Kriitikot sanoivat, että pääministeri Srettha Thavisinin alun perin ehdottama ilmainen viisumipolitiikka johtaisi Kiinan kansalaisiin kohdistuvan kansainvälisen rikollisuuden lisääntymiseen.

Huolet keskittyvät erityisesti pelkoon, että ilmainen viisumi voisi johtaa kiinalaisten tulvaan Thaimaahan, joiden joukossa voi olla puhelinpalveluryhmien toimijoita, laittomien yritysten omistajia ja muun tyyppisiä rikollisia yhteisöjä.

Suunniteltu politiikka voi myös pahentaa maahanmuuttopisteiden ruuhkautumista ja saada jotkut thaimaalaiset menettämään työpaikkansa tietyille kiinalaisille henkilöille, jotka yrittävät salaa hyödyntää politiikkaa omaksi hyödykseen.

Ministeri Sudawan kuitenkin vastasi, että matkailu- ja urheiluministeriö valvoo tiukasti lakia poistaakseen kaiken tyyppisen laittoman liiketoiminnan, olivatpa ne Kiinan kansalaisten tai muiden johtamia. Hän ei kuitenkaan antanut selkeää suunnitelmaa siitä, kuinka he tämän tekisivät.

Hän korosti myös tämän politiikan merkitystä kiinalaisten viisumivaatimusten vähentämiselle, koska kiinalaiset turistit muodostavat suuren osan maan matkailutuloista, yli 2.23 miljoonaa saapunutta tämän vuoden alusta ja 100 miljardia bahtia.

Ministeri varoitti lopuksi olettamasta, että jokainen kiinalainen turisti on täällä käydäkseen epäreilua kilpailua thaimaalaisten yritysten kanssa tai harjoittaakseen laitonta toimintaa. Jos väärinkäytöksiä havaitaan, lakia pannaan täytäntöön tiukasti, hän totesi jälleen, mutta ei jälleen selventänyt, miten tarkasti.

"Tapauksissa, joissa henkilöitä, joilla on pahoja aikomuksia, saapuvat turistien varjossa, turistipoliisilla on toimenpiteitä heidän torjumiseksi ja kiinniottamiseksi." Ministeri päätti.

Thaimaan hallitus tekee tällä viikolla lopullisen päätöksen Kiinan viisumiehdotuksesta, joka on lähes varmaa, että se hyväksytään.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/