Laiton naistaksinkuljettaja pidätettiin Phuketissa

Phuket -

Laiton naispuolinen taksinkuljettaja pidätettiin ja sai sakon, kun hän käytti henkilökohtaista ajoneuvoaan matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina Phuketissa.

Phuketin provinssin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat huolestuneilta kansalaisilta ilmoituksen laittomasta toiminnasta viime viikonloppuna. Nainen, joka oli laiton taksinkuljettaja, käytti henkilökohtaista ajoneuvoa matkustajien kuljettamiseen ilman laillista taksilupaa Patongissa ja Phuketin kaupungin alueella.

Poliisi tunnisti naiskuljettajan Phonpimon Thongnopiksi. Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen henkilökohtaisten ajoneuvojen käyttämisestä matkustajien kuljettamiseen.

Hän sai 2,000 bahtin sakon.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.