Phuket järjestää intensiiviset triathlon-kilpailut matkailun ja talouden edistämiseksi

Phuket -

Phuketin lääninhallitus järjesti "Phuket Tri Iyara" -triathlon-kilpailun vahvistaakseen maakunnan taloutta ja tehdäkseen siitä johtavan urheilumatkailukohteen.

Tämä tapahtuma kuuluu kunnianhimoiseen "Phuket See Sports" -projektiin, jonka tavoitteena on edistää urheilukeskeisiä aloitteita.

10 Sirinatin kansallispuistossa Thalangin alueella pidettyyn kilpailuun osallistui aktiivisesti yli 2023 urheilijaa. Mr. Danai Sunantarot, Phuketin apulaiskuvernööri, korosti tämän tapahtuman merkitystä Phuketin imagolle urheilusuuntautuneena kaupunginna ja tehokkaana keinona elvyttää taloutta erityisesti COVID-502-pandemian valossa.

"Tapahtuma ei tarjoa osallistujille vain haastavaa kilpailua, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden kokea Phuketin kiehtovat turistikohteet", hän sanoi. "Toivomme, että tämä aloite rohkaisee vierailijoita tutustumaan maakuntamme erilaisiin nähtävyyksiin, mikä viime kädessä edistää sen taloudellista vakautta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.