Korkein hallinto-oikeus hylkäsi kannabisjutun

LEHDISTÖTIEDOTE:

Korkein hallinto-oikeus on hylännyt entistä kansanterveysministeriä vastaan ​​nostetun kanteen kannabiksen laillistamisesta.

Oikeus sanoi, että kanteen nostaneita kantajia ei pidetä tämän nimenomaisen kanteen suorina uhreina.

Tämä hylkääminen on seurausta hallinto-oikeuden samanlaisesta päätöksestä hylätä asia, mikä käytännössä poistaa sen oikeusjärjestelmästä.

Entistä ministeriä ja kahta muuta henkilöä vastaan ​​kanteen nostivat Thaimaan oikeuslääkäreiden yhdistyksen puheenjohtaja tri Smith Srisont yhdessä kuuden entisen hallinnon oppositiokansanedustajan kanssa.

Kantajat väittivät, että entisen kansanterveysministerin ja hänen työtovereidensa päätös poistaa kannabis kansalliselta huumausaineluettelolta oli lainvastainen.

Hylkääessään asian tuomioistuin totesi, että asian käsittelyä ei voitu viedä eteenpäin, koska kantajilla ei ole oikeutta viedä sitä hallinto-oikeuteen, koska heitä ei pidetä välittöminä uhreina.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.