Kilpikonna pelastettu rannalla Phuketissa

Phuket -

10-vuotias merikilpikonna on pelastettu rannalta Thalangissa.

Paikalliset ilmoittivat Sirinatin kansallispuiston henkilökunnalle löytäneensä merikilpikonnan Mai Khao Beachiltä tiistaina (5. syyskuuta).

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) saapui rannalle löytääkseen naaraspuolisen Olive Ridley -merikilpikonnan, joka on noin 10-vuotias. Kilpikonna oli 45 senttimetriä pitkä ja 30 senttimetriä leveä. Hän painoi noin 20 kiloa. Kilpikonnasta löydettiin pieniä haavoja.

Merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.