Vuosittainen Phuket "Hungry Ghost" -festivaali alkaa pian

Phuket -

Vuosittainen thai-kiinalainen Phuket "Hungry Ghost" eli Por Tor -festivaali alkaa tässä kuussa Phuket Townissa.

Festivaali on nimeltään "Por Tor" Phuketissa, mutta ulkomaalaiset tuntevat sen hyvin nimellä "Hungry Ghost". Thaimaalaiset kiinalaiset Phuketissa uskovat, että esi-isiensä henget vapautuvat takaisin maan päälle sukulaistensa ja perheidensä luona tähän kuukalenterin aikaan vuodesta.

Yksi tärkeimmistä tarjouksista esi-isilleen ovat punaiset kilpikonnakakut. Kilpikonnat edustavat hyvää terveyttä ja pitkää ikää, kun taas punainen on kiinalaisille myös onnen väri.

Por Tor -festivaali järjestetään yleensä kiinalaisissa pyhäköissä Phuket Townissa. Suuri festivaali ja tapahtuma järjestetään kuitenkin yleensä myös Bang Naew -kiinalaisessa pyhäkössä Phuket Roadilla Talad Yaissa lähellä Saphan Hinia.

Tänä vuonna festivaali alkaa 28. elokuutath syyskuuta 14 astith. Varsinainen festivaalitapahtuma alkaa syyskuun 3rd syyskuuhun 14th. Siellä on monia perinteisiä Phuket-ruokakojuja, perinteisiä esityksiä, konsertteja, paikallisia tuotteita ja paljon muuta.

Tänä vuonna festivaalin iskulause on "muiston, uskon ja kiitollisuuden valo".

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.