Python vedettiin wc:stä Kathussa

Kathu -

Valtava python vedettiin ulos Kathun talon wc:stä.

Käärmeen sieppaajat kutsuttiin taloon asuinalueella Kathussa lähellä laguunia. He saapuivat taloon ja python löydettiin käpertyneestä wc:stä. Käärmeen sieppaaja veti pythonin ulos käärmevirvelellä ja poisti sen wc:stä.

Talon omistaja, joka tunnetaan vain neiti Gaiksi, on varoittanut muita Kathun asukkaita olemaan varovaisempi käärmeiden suhteen varsinkin sadekauden aikana ja laguunien lähellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.