PÄIVITYS: Epäilty pidätettiin, kun kaksi ihmistä loukkaantui Patongin ammuskelussa

Patong -

Epäilty pidätettiin, kun kaksi nuorta miestä loukkaantui ampuma-aseisiin liittyvän ammuskelun jälkeen Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Kaksi osapuolta keskustelivat julkistamattomasta henkilökohtaisesta kiistasta, ennen kuin toinen osapuolista, joka oli sedanissa, avasi tulen kahta loukkaantunutta miestä kohti ennen kuin nämä kiihtyivät autollaan.Torstaina aikaisin aamulla (3. elokuutard) lähellä Petch Kood Roadin risteystä.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (5th) he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain Nattapongiksi, 34, ja ammuskelu järjestettiin uudelleen.

Nattapongia syytetään murhaaikeista, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, aseen ja ammusten kantamisesta ilman syytä sekä ampumisesta julkisella paikalla.

Tapauksen motiivia ja osapuolten välisen riidan luonnetta ei paljastettu Thaimaan medialle.

Nattapong on edelleen poliisin pidätettynä lehdistön ajan. Ei tiedetä, onko hän käyttänyt asianajajan palveluita, mutta on kuulemma myöntänyt rikoksen ja suostunut siten uudelleenesitykseen.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.