Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: espanjalainen kokki tappaa ja hajottaa rakastajan ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 31. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 6. elokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

1. Thaimaan kuninkaallinen poliisi (RTP) etsii viittä suurta ulkomaista moottoripyöräseuraa, jotka toimivat Thaimaan maaperällä sen jälkeen, kun pahamaineinen Outlaws Motorcycle Club Pattayassa viime kuussa oli tukahdutettu.

Suurin osa klubeista on Australian kansalaisten johtamia, ja ne toimivat pääasiassa turistikohteissa eri puolilla Thaimaata, kuten Phuket, Koh Samui Surat Thanissa ja Pattaya.

2. Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Matkailun väliaikainen kahden kuukauden sulkeminen on 1.-30.

3. Thaimaan edustajainhuoneen puhemies Wan Muhamad Noor Matha on lykännyt pääministeriäänestystä, joka oli alun perin suunniteltu 4.

Wan Noorin mukaan pääministerin äänestys tapahtuu perustuslakituomioistuimen päätöksen jälkeen 16. elokuuta.

4. Surat Thanissa Pha Nganin saarella sijaitsevalta kaatopaikalta löydettiin ihmisen lantio, jonka suolet olivat vielä kiinni.

Thaimaan poliisi on pidättänyt espanjalaisen epäillyn kolumbialaisen mieskumppaninsa murhasta ja paloista Eteläisellä Pha Nganin turistisaarella Surat Thanissa.

Epäilty on tunnetun espanjalaisen näyttelijän Rodolfo Sancho Aguirren poika. Epäilty itse on sosiaalisen median vaikuttaja ja julkkiskokki.

5. Thaimaalainen pariskunta, joka omisti ilotulitusvaraston, joka räjähti ja tappoi 12 ihmistä, luovutti itsensä Thaimaan poliisille lauantaina 5. elokuuta.

Varaston omistajat, jotka on tunnistettu thaimaalaiseksi pariksi, Sompong Nakul ja Piyanuch Peungwirawat, ovat nyt pidätettyinä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.