Kannabiskauppa Rawaissa määrättiin sulkeutumaan 30 päiväksi

Rawai-

Kannabiskauppa Rawaissa on määrätty sulkemaan 30 päiväksi valitusten vastaanottamisen jälkeen.

Mueang Phuketin piiritoimiston johtajan Pairoj Srilamoonin ja Chalongin poliisin johtamat viranomaiset tarkastivat kannabiskaupan Rawaissa.

Ulkomaalainen löydettiin tupakoimasta kannabista, ja toinen ulkomaalainen, jota ei tunnistettu, ilmaantui väittäen olevansa omistaja, jolla oli laillinen lupa myydä kannabista liikkeessä nimeltä "Cosmic Temple Vibes HQ".

Toisessa kerroksessa kasvatettiin myös kannabista. Liikkeen vieressä oleva rakennus oli vaurioitunut kosteudesta ja vettä tippui makuuhuoneeseen ja vaurioitti seinää, minkä tuntematon rakennuksen omistaja väitti johtuvan kannabiksen viljelystä.

Pairoj kertoi Phuket Expressille, että kannabiskaupan omistajaa syytetään nykyisten sääntöjen ja määräysten rikkomisesta antamalla ihmisten polttaa kannabista liikkeen sisällä.

Kannabiksen kasvattaminen rakennuksessa ja häiriön aiheuttaminen ovat kaksi muuta syytettä.

Ei ollut heti selvää, oliko kannabiskauppaa koskevan alkuperäisen valituksen tehnyt naapuri, jolle väitetty vahinko oli aiheutunut.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.