Eteläafrikkalainen vietiin sairaalaan Patongin häiriöiden jälkeen

Patong -

Paidaton ja kengätön eteläafrikkalainen mies vietiin sairaalaan mielenterveysarviointiin, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta hotellin lähellä Pracha Nukroh Roadilla. He saapuivat paikalle etsimään ulkomaalaista miestä, jonka poliisi tunnisti eteläafrikkalaiseksi, mutta jonka nimeä salattiin lääketieteellisistä syistä. Hän puhui äänekkäästi itselleen ja häiritsi muita ohikulkijoita. Hän vaikutti hämmentyneeltä ja hämmentyneeltä.

Poliisi havaitsi, että eteläafrikkalainen mies oli päihtynyt epäillyn mielisairauden lisäksi. Hänet vietiin Patongin sairaalaan mielenterveyden arviointiin. Hänen omaiset saapuivat sairaalaan ja kertoivat poliisille, että eteläafrikkalainen mies oli hermostunut työstä eikä ollut nukkunut kolmeen päivään.

Samankaltaisissa viimeaikaisissa uutisissa:

Phuketin poliisi pysäytti päihtyneen venäläisen miehen taserilla (sähköase), kun hänen havaittiin vaurioittavan useita autoja Wichitissä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.