Phuketin poliisi lähtee takaa-ajoon nigerialaisen miehen kanssa neljän vuoden ylijäämässä ja takavarikoi kokaiinin hänen kodistaan

Phuket -

Poliisi jahtasi nigerialaista miestä sedanilla, jonka passi oli vanhentunut noin neljä vuotta aiemmin, noin 20 kilometriä ja takavarikoi myöhemmin kokaiinia talossa Phuketissa, jossa mies asui.

Phuketin maahanmuuttopoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstai-iltapäivällä (3rd) he ja Cherng Talay -poliisi ajoivat perässä epäilyttävää sedania Thalangissa. Sedan jahdattiin Cherng Talaysta Thalangista Thep Krasattri -päätielle, joka ohitti sankaritar-monumentin Pa Klokiin, ennen kuin suuntasi Koh Kaewiin Mueang Phuketissa ja Kathulle. Sedan juuttui lopulta ojaan Kathussa. Sedan osui moneen ajoneuvoon takaa-ajon aikana.

Ulkomaalainen mies hyppäsi sedanista ja juoksi poliisin luota 300 metriä ennen kuin hänet pidätettiin. Poliisi tunnisti miehen George Ananereksi, 26, Nigerian kansalaiseksi. Hänen passinsa oli vanhentunut neljä vuotta sitten juuri ennen Covid-19-pandemiaa. Hänen väitetään myyneen kokaiinia Cherng Talayn ja Patongin alueella, ja huolestuneet nimettömät kansalaiset olivat ilmoittaneet hänestä poliisille.

Poliisi takavarikoi kokaiinia talossa, jossa herra Ananere asui Sri Soonthornissa, Thalangissa. Viranomaiset eivät kertoneet takavarikoidun kokaiinin määrää. Mr. Ananere vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle lisäoikeudellisiin toimiin, mukaan lukien taloudellisten vahinkojen korvaaminen muista ajoneuvoista, joihin hän törmäsi.

Oikeudellisten syytteiden ja heidän puolestaan ​​palveltujensa aikana Ananeren odotetaan joutuvan mustalle listalle ja karkotettavaksi. Hän ei ryhtynyt välittömästi syytteeseen, ja häntä uhkaa huomattava vankeusaika kokaiinista ja pidätyksen vastustamisesta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.